"Campania de achizitii s-a incheiat. Concurenta in lot este foarte mare. Practic, avem acum 22 de titulari. Am reusit sa crestem valoarea lotului, sa scadem media de varsta si sa crestem media de inaltime. Avem acum un lot valoros si ne putem gandi l
"Campania de achizitii s-a incheiat. Concurenta in lot este foarte mare. Practic, avem acum 22 de titulari. Am reusit sa crestem valoarea lotului, sa scadem media de varsta si sa crestem media de inaltime. Avem acum un lot valoros si ne putem gandi la titlu si la UEFA Champions League", a spus Muresan. CFR si-a prezentat ieri ultima achizitie, argentinianul de 23 de ani Emanuel Juan Culio. Acesta este mijlocas stanga si a jucat ultima data la Deportes La Serena, in Chile. El a fost imprumutat pana la finalul turului de "feroviari", care au prima optiune pentru transferul definitiv. Muresan l-a laudat pe Culio: "Este un jucator foarte bun, care isi va aduce contributia la castigarea campionatului". Fotbalistul a spus ca oferta primita de la CFR a insemnat pentru el o surpriza placuta. "A fost o surpriza placuta sa aflu despre aceasta oferta. Am acceptat imediat. In Chile si Argentina, toata lumea vrea sa ajunga sa joace in Europa. Sper sa fiu util echipei si sa castigam campionatul", a spus Culio. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.