La Arene Suedezii Lake Of Tears se intorc la Bucuresti, unde isi vor prezenta noul album, "Moons And Mushrooms". Concertul, care va avea loc la 8 septembrie la Arenele Romane, ii va avea pe afis si pe Rage, una dintre cele mai bune trupe germane
La Arene Suedezii Lake Of Tears se intorc la Bucuresti, unde isi vor prezenta noul album, "Moons And Mushrooms". Concertul, care va avea loc la 8 septembrie la Arenele Romane, ii va avea pe afis si pe Rage, una dintre cele mai bune trupe germane de power metal, in deschidere urmand sa cante valorosul grup romaneasc Thunderstorm.  Dupa cum se stie, Lake of Tears vin pentru a doua oara in Romania, primul lor concert avand loc anul trecut la Sala Agronomia. Atunci, suedezii au creat o adevarata isterie, biletele epuizandu-se cu doua saptamani inainte de eveniment, luand prin surprindere atat formatia, cat si pe organizatori. Fanii care anul trecut au ramas pe dinafara pot fi linistiti de aceasta data: evenimentul Lot Of Rage are loc intr-o  locatie cu o capacitate suficienta pentru a-i primi pe toti. Pretul unui bilet va fi de 65 de lei, iar locurile de unde pot fi cumparate vor fi anuntate in curand. 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.