Coke Live  Duminica, Insula Lacul Morii din Crangasi a atras cateva mii de rockeri impartiti in doua, unii sa vada trupa Cult, altii pe Incubus, chiar daca pe afis erau si alte nume atractive, Nick Oliveri (ex-Queens of the Stone Age) cu Mondo G
Coke Live  Duminica, Insula Lacul Morii din Crangasi a atras cateva mii de rockeri impartiti in doua, unii sa vada trupa Cult, altii pe Incubus, chiar daca pe afis erau si alte nume atractive, Nick Oliveri (ex-Queens of the Stone Age) cu Mondo Generator sau Il Nino din New Jersey. Pentru ca americanii (Incubus) sunt, la aceasta ora, mai bine cotati decat britanicii (The Cult), ei au fost desemnati sa incheie seara.  Si au incheiat-o, avand un sound incredibil de bun (prietenii lui Bobita de la Voltaj stiu de ce!) si o lista de cantece (foarte alternative!) ce au sunat extrem de "british". Dar majoritatea celor prezenti a vibrat cu adevarat la formidabilul show The Cult, alcatuit din piese celebre (incluse pe albumele "Love" - a€™85, "Electric" - a€™87 si "Sonic Temple" - a€™89). In premiera, Ian a cantat o noua compozitie ("I Assassin") de pe viitorul album de studio, "Born Into This", ce va aparea la toamna.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.