IT&C
Compensatii pentru tarifele de interconectare
Propunerea privind amanarea reducerii tarifelor de interconectare la Orange si Vodafone este justificata, dar ar trebui insotita de masuri compensatorii pentru operatorii afectati, a declarat,
IT&C
Compensatii pentru tarifele de interconectare
Propunerea privind amanarea reducerii tarifelor de interconectare la Orange si Vodafone este justificata, dar ar trebui insotita de masuri compensatorii pentru operatorii afectati, a declarat, ieri, presedintele Comisiei IT&C din Camera Deputatilor, Varujan Pambuccian. "Astazi (miercuri - n.r.) la comisie a avut loc o intalnire cu reprezentantii ANRC si RomTelecom. Cei din urma si-au exprimat protestul cu privire la proiectul de decizie referitor la amanarea punerii in practica a celei de a doua etape de reducere a tarifelor de interconectare a retelelor altor operatori la Orange si Vodafone. S-a convenit sa programam o noua intalnire la care vor participa toti operatorii implicati", a spus Pambuccian.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.