S-a incheiat prima misiune institutionala, din cadrul Proiectului "Tara", finantat de catre Ministerul Regiunii Sicilia, Departamentul pentru Cooperare, Comert, Artizanat si Pescuit care a tratat teme de cultura, mediu si eco-turism. Intre institutii
S-a incheiat prima misiune institutionala, din cadrul Proiectului "Tara", finantat de catre Ministerul Regiunii Sicilia, Departamentul pentru Cooperare, Comert, Artizanat si Pescuit care a tratat teme de cultura, mediu si eco-turism. Intre institutiile romanesti prezente si delegatia siciliana s-au identificat numeroase teme de dezvoltat impreuna. Exista suficiente convingeri pentru a spera ca multe din aceste initiative se vor pune in practica si vor intari colaborarea Romaniei cu Regiunea Sicilia din Italia.
Urmatoarea misiune institutionala va avea loc intre 4-5 iulie, si va trata sectorul logistic. Amanunte despre celelalte misiuni gasiti pe www.sicilia-romania.ro. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.