OMV isi consolideaza pozitia pe segmentul de Explorare & Productie in Europa de Nord-Vest prin obtinerea a inca 2 licente de explorare petrol si gaze in Norvegia, relateaza NewsIn. "Noile licente sunt localizate in Marea Nordului si Marea Barents. OM
OMV isi consolideaza pozitia pe segmentul de Explorare & Productie in Europa de Nord-Vest prin obtinerea a inca 2 licente de explorare petrol si gaze in Norvegia, relateaza NewsIn. "Noile licente sunt localizate in Marea Nordului si Marea Barents. OMV AS, subsidiara detinuta 100% de OMV Explorare & Productie, va fi responsabil, in calitate de operator, de licentele din Marea Barents". Licenta acordata in Marea Barents cuprinde 3 blocuri de explorare, ce vor fi operate de OMV (70%) in parteneriat cu Discover Petroleum AS (30%), iar licenta din Marea Nordului va fi operata de Nexen Exploration Norge AS (40%) impreuna cu OMV (30%) si Maersk Oil Exploration Norway AS (30%), ca parteneri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.