• Cind nu da Dumnezeu catastrofe naturale mari, sint bune si alea mai mici. Cu conditia sa fie multe.

Simbata, "Stirile PRO TV" au reusit sa incropeasca de-o furtuna babana punind cap la cap citeva mai mititele. Prima, in ordinea intrarii in scena si a performantelor, a fost cea de la Zarnesti, care a lasat fara acoperis vreo suta de oameni. A urmat una de la Braila, care a trintit niste copaci peste niste masini. Un copac s-a lipit de o linie de tramvai, ratind - pfuuu! - la mustata un vagon care tocmai trecuse. La Suceava, mai multe cabluri electrice s-au rupt si au facut scurtcircuit. O furtunica de litoral a lasat nisipul ud si strazile inundate, dupa ce mai intii a pus pe fuga turistii. In fine, nici judetul Covasna n-a scapat de necazuri. Nori negri au plutit amenintatori deasupra orasului Sfintu Gheorghe. Din pacate, o data cu necazurile din Covasna s-au incheiat si relatarile, desi, dupa mine, ar fi putut continua cu succes. Pai, ce, deasupra Caracalului n-o fi plutit macar un norisor cu potential? La Lehliu n-o fi cazut macar o ploicica, facind fleasca fusta unei localnice? La Pascani n-o fi adiat macar cinci minute un vinticel fioros, stricind freza unui cetatean? A, si sa nu uitam de Dorohoi. Sigur s-a spart

si-acolo macar o fereastra, din cauza curentului.

• Cit despre accidentele auto, atunci cind n-ai noroc de unul cu multe victime, te multumesti, ca reporter de stiri, si cu citeva tamponari usoare, „soldate fara victime".

Da, chiar asa s-a exprimat un baiat de la PRO TV, Ovidiu: „Politia a inregistrat azi mai multe accidente in lant, soldate, din fericire, fara victime umane". De ce s-o fi complicat? Putea s-o zica mai simplu si mai direct: „Stimati telespectatori, neavind stiri cu morti, azi va oferim numai stiri cu fara morti".