In tara
Vremea se va raci. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sudul si sud-estul tarii unde pe arii restranse, mai ales in prima parte a zilei, va mai ploua. In restul teritoriului ploile se vor semnala cu totul izolat, mai a
In tara
Vremea se va raci. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sudul si sud-estul tarii unde pe arii restranse, mai ales in prima parte a zilei, va mai ploua. In restul teritoriului ploile se vor semnala cu totul izolat, mai ales la munte. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in zonele extracarpatice si in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 26 de grade, iar cele minime intre 3 si 14 grade, mai scazute in depresiuni, unde vor fi conditii de bruma, dar si usor mai ridicate pe litoral. Spre dimineata local va fi ceata.
La Bucuresti
Vremea se va raci. Cerul va fi temporar noros si, mai ales in prima parte a zilei, va ploua slab. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar minima va fi de 10-11 grade.
La munte
Sambata
Vremea se va raci. Cerul va prezenta innorari temporare, mai ales in cursul zilei in Carpatii Meridionali, unde pe arii restranse va ploua. In rest cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala cu totul izolat. Vantul va sufla moderat, cu intensificari pe creste.
Duminica
Vremea va fi predominant frumoasa, dar racoroasa indeosebi noaptea si dimineata. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea si doar izolat dupa-amiaza vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul precedent.
Pe Litoral
Sambata
Vremea se va raci. Cerul va variabil, cu innorari temporare, mai ales in prima parte a zilei, cand izolat vor fi conditii de ploaie. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari temporare. Temperatura maxima va fi de 20-22 de grade, iar cea minima de 14-16 grade. Temperatura apei marii va fi in jur de 20 de grade.
Duminica
Vremea va fi predominant frumoasa, dar racoroasa indeosebi noaptea si dimineata. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Temperatura maxima va fi de 20-22 de grade, iar cea minima de 11-13 grade. Temperatura apei marii va fi de 19-20 de grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.