GREVA. Cele mai importante cotidiane de afaceri din Franta - La Tribune si Les Echos - nu au aparut ieri pe tarabe din cauza protestelor pe care redactiile celor doua publicatii le-au declansat, informeaza ziarul Le Monde. Ziaristii sunt nemultum
GREVA. Cele mai importante cotidiane de afaceri din Franta - La Tribune si Les Echos - nu au aparut ieri pe tarabe din cauza protestelor pe care redactiile celor doua publicatii le-au declansat, informeaza ziarul Le Monde. Ziaristii sunt nemultumiti ca patronii lor vor sa vanda cele doua ziare.  BAE SYSTEMS. Incheierea contractului in valoare de 20 de miliarde de lire sterline intre compania britanica BAE Systems si regimul de la Ryad va fi amanat cel putin pana in octombrie, scrie ziarul The Times. Potrivit publicatiei, care citeaza surse diplomatice, achizitionarea de catre Arabia Saudita a 72 de avioane de lupta Typhoon de la BAE a intrat in stand-by din cauza schimbarii de stafeta de pe Downing Street. Astfel, noul premier britanic, Gordon Brown, urmeaza sa fie "curtat" de guvernul saudit, care-si doreste o relatie amicala cu noul sef al guvernului de la Londra.  DILEMA. Departamentul american de Stat a trimis o solicitare de urgenta catre toate misiunile sale diplomatice din lume, cerandu-le ofiterilor consulari sa se intoarca in Statele Unite pentru a ajuta la solutionarea a trei milioane de cereri de schimbare a pasapoartelor. Cotidianul Washington Times informeaza ca milioane de americani au fost nevoiti sa-si amane calatoriile vara aceasta pentru ca aveau pasapoartele expirate sau nefacute la timp.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.