Grupul Flamingo International si-a anuntat participarea la editia din acest an a programului "Euro 200", initiat de Guvernul Romaniei, cu scopul sprijinirii familiilor cu venituri mici si care au ca membri elevi si studenti, in vederea achizitionarii
Grupul Flamingo International si-a anuntat participarea la editia din acest an a programului "Euro 200", initiat de Guvernul Romaniei, cu scopul sprijinirii familiilor cu venituri mici si care au ca membri elevi si studenti, in vederea achizitionarii de calculatoare. Ca in fiecare an, beneficiarii programului "Euro 200" vor putea achizitiona calculatoare personale din cadrul magazinelor Flamingo, Flanco si Flanco World, a caror contravaloare va putea fi achitata prin intermediul cupoanelor distribuite de catre autoritati.
Grupul Flamingo International deruleaza activitati de retail si distributie, produsele comercializate fiind din gamele IT&C, electronice si electrocasnice. Magazinele sunt operate sub brandurile Flanco World, Flamingo Computers si Flanco, fiecare dintre acestea fiind specializat pe segmente de produse si clienti diferite.
Programul Euro 200, prin care statul acorda sprijin financiar pentru achizitionarea de calculatoare sub forma unor cupoane in valoare de 200 de euro, a ajuns in al treilea an de existenta, perioada in care a avut 80.611 beneficiari.
Programul Euro 200 este parte a Sistemului Educational Informatizat si consta in acordarea de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii (MEdC) a unor cupoane in valoare de 200 de euro, cupoane care vor fi folosite de beneficiari pentru achizitionarea de calculatoare si pe care ministerul le va deconta catre agentii economici.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.