Candy Hoover Romania, filiala romaneasca a producatorului de electrocasnice Candy, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 20 milioane lei, in crestere cu 50% fata de anul precedent, au declarat pentru NewsIn reprezentantii companiei. Candy
Candy Hoover Romania, filiala romaneasca a producatorului de electrocasnice Candy, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 20 milioane lei, in crestere cu 50% fata de anul precedent, au declarat pentru NewsIn reprezentantii companiei. Candy a patruns pe piata romaneasca in 1999, mai intai ca si birou de reprezentanta. In februarie 2004 a devenit filiala Candy Hoover Romania, compania comercializand pe piata romaneasca doua marci: Candy si Hoover. La nivel european, Hoover este lider pe piata de produse electrocasnice de curatenie.
Compania nu detine puncte de productie in Romania, produsele fiind importate de la fabricile grupului. Candy a investit in 10 fabrici in Italia, Franta, Spania, Marea Britanie, Cehia, Rusia, China si din februarie 2007, in Turcia. Produsele Candy Hoover Romania sunt comercializate in hipermarketuri, cash & carry, retele nationale de retail, retele de distribuitori nationali.
Grupul Candy este cunoscut pe piata de electrocasnice din Europa, avand o experienta de peste 60 de ani in domeniu. Compania este prezenta pe trei continente si detine in acest moment 11 unitati de productie, 38 de sucursale raspandite in intreaga lume si peste 7.000 de angajati. In 2006, Grupul Candy a investit 37 milioane euro in cercetare si dezvoltare, 58 milioane euro in promovare si comunicare, producand 6,7 milioane articole electrocasnice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.