DJ Bob Sinclair, unul dintre cei mai bine cotati DJ ai momentului, a sustinut un show de exceptie la Bucuresti. Concertul face parte din cadrul turneului mondial "World Love Generation Tour" si promoveaza cel mai nou album al DJ-ului francez, Soundz
DJ Bob Sinclair, unul dintre cei mai bine cotati DJ ai momentului, a sustinut un show de exceptie la Bucuresti. Concertul face parte din cadrul turneului mondial "World Love Generation Tour" si promoveaza cel mai nou album al DJ-ului francez, Soundz Of Freedom, lansat in urma cu doua saptamani si in Romania. Bob Sinclair este de fapt un pseudonim pe care l-a adoptat Chris Lefriant, dupa numele unui personaj dintr-un vechi film de spionaj francez. In 2005, single-ul sau "Love Generation" a ocupat locul intai in Australian ARIA Singles Charts si German Media Control Single Charts si locul doi in Dutch Top 40. In primavara lui 2006, artistul a lansat cel de-al patrulea album, "Western Dream". Pentru ca a inclus si Romania in cadrul turneului sau de promovare, Jurnalul National il declara pe DJ Bob Sinclair "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.