Fundatia Freedom House si Edipresse AS au premiat, joi seara, la Crowne Plaza, cistigatorii celei de-a noua editii a concursului "Tinarul Jurnalist al Anului". La editia din acest an s-au inscris peste 100 de jurnalisti din intreaga tar


Fundatia Freedom House si Edipresse AS au premiat, joi seara, la Crowne Plaza, cistigatorii celei de-a noua editii a concursului "Tinarul Jurnalist al Anului". La editia din acest an s-au inscris peste 100 de jurnalisti din intreaga tara. Concursul a avut sapte sectiuni, iar cistigatorii au fost: la sectiunea Cultura, Adina Popescu de la "Dilema Veche", la stiinta si tehnologie, Mihai Musatoiu, ziarist la "Business Magazin", la cea mai noua sectiune intrata in concurs, si anume sectiunea bloguri, cistigator a fost ales Darius Groza, la economie-afaceri/finante-banci, Magda Munteanu, jurnalist la "Business Week". La poltica externa si afaceri europene a cistigat Octavian-Dragomir Jora de la "Piata Financiara", la actualitate interna, Bogdan Diaconu de la revista "22", iar la sport, Maria Andries de la "Gazeta Sporturilor".

Organizatorii evenimentului au acordat si un premiu pentru cel mai "Tinar Jurnalist al Anului", primit de Diana Manea, in virsta de 12 ani, eleva la Scoala numarul 3 "Nicolae Titulescu" din Bucuresti, care a candidat la sectiunea Cultura cu materiale aparute in "Romania libera".

Premiul pentru fiecare sectiune a fost de 5.000 de lei.



Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.