Speriat de asaltul fotografilor si isteria fanilor, pilotul lui McLaren intentioneaza sa se mute din Marea Britanie.

Celebritatea deja il apasa pe liderul la zi al Formulei 1, Lewis Hamilton, care se simte agasat de interesul amanunt
Speriat de asaltul fotografilor si isteria fanilor, pilotul lui McLaren intentioneaza sa se mute din Marea Britanie.

Celebritatea deja il apasa pe liderul la zi al Formulei 1, Lewis Hamilton, care se simte agasat de interesul amanuntit al presei fata de persoana sa si se gindeste serios sa-si mute domiciliul din Marea Britanie. Debutul senzational de sezon a atras asupra sa un interes extrem de mare si, conform celor declarate in "Daily Star", ar fi vrut sa ramina in continuare in Insula, unde are familia si prietenii, dar acest lucru ar putea deveni imposibil din cauza popularitatii pe care o are de la prima sa victorie in F1, Grand Prix-ul Canadei. "Este din ce in ce mai rau", a confirmat ieri pilotul lui McLaren, la o lansare Vodafone Mobile Internet, el justificindu-si afirmatia: "Cind nu ai intimitate, este foarte greu, astfel ca s-ar putea sa trebuiasca sa ma mut". De remarcat faptul ca mai multi fotografi au stat citeva zile in fata casei tinarului pilot de 22 de ani, iar atunci cind se plimba pe strada este de fiecare data recunoscut. Multi dintre rivalii lui Hamilton, inclusiv compatriotii sai Jenson Button si David Coulthard, traiesc la Monaco, in timp ce alti piloti prefera Elvetia. Jucatorul englez de cricket Kevin Pietersen l-a sfatuit pe Hamilton sa ignore atentia mass-media si diversele distractii, dar sa ramina in Marea Britanie.

Peste o jumatate de an el va trebui sa stea totusi citeva zile in Londra, in decembrie urmind sa concureze pe stadionul Wembley in Cursa Campionilor, unde l-ar putea avea drept adversar pe Michael Schumacher. Acesta se va antrena saptamina viitoare pe circuitul de la Magny-Cours, unde va efectua, alaturi de fostul fotbalist Zinedine Zidane, citeva tururi la bordul unei masini Ferrari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.