CONCURENTA - Traistariu mai vrea un premiu
Moldoveanca Natalia Gordienko si romanul Mihai Traistariu se intalnesc din nou intr-un concurs international, dupa Eurovisionul de anul trecut. Cei doi s-au calificat printre cei 16 finalisti ai Festiva
CONCURENTA - Traistariu mai vrea un premiu
Moldoveanca Natalia Gordienko si romanul Mihai Traistariu se intalnesc din nou intr-un concurs international, dupa Eurovisionul de anul trecut. Cei doi s-au calificat printre cei 16 finalisti ai Festivalului international de muzica "Novaia Volna" de la Riga, Letonia. Selectia s-a facut din 2880 de inscrisi la preselectii. (D.C.)

ASOCIERE - Tania Budi si dublura americana
Fosta prezentatoare tv Tania Budi (foto dreapta) s-a pus pe afaceri. Impreuna cu asociata Tara Anderson, o blonda cu pasaport american, Tania va lansa la 6 iulie, la Mamaia, o linie de costume de baie botezata CC California Constanta. Petrecerea va fi animata de naistul Damian. (D.C.)


SOLO - Claudia, nu haina face pe om!
Oare muzica e munca de salahor? Pentru fosta jumatate a trupei Sexxy, Claudia, se pare ca da. Altfel nu vedem de ce ar fi ales drept costumatie o salopeta de muncitor. Look-ul transpirat a fost completat de o coafura creata-creata, detalii care au socat clientii clubului Cuando, unde Claudia si-a serbat un an de cariera solo. Salopeta am vazut-o, cariera solo nu prea... (D.C.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.