Mijlocasul formatiei Ceahlaul Piatra Neamt, Costel Ilie (foto), a fost arestat preventiv vineri, pentru 29 de zile, in baza unui mandat emis la solicitarea procurorilor de Tribunalul Neamt. Fotbalistul este acuzat ca, in schimbul unor sume in valuta,
Mijlocasul formatiei Ceahlaul Piatra Neamt, Costel Ilie (foto), a fost arestat preventiv vineri, pentru 29 de zile, in baza unui mandat emis la solicitarea procurorilor de Tribunalul Neamt. Fotbalistul este acuzat ca, in schimbul unor sume in valuta, a intermediat obtinerea unor permise de conducere pentru persoane care nu aveau dreptul sa devina soferi. In acelasi dosar a fost incarcerat si un politist din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanei Neamt. "Acestia fac parte din grupul infractional format din functionari de la serviciile de evidenta persoanelor, pasapoarte si permise inmatriculari auto, instructori auto si alte persoane din afara structurii", se arata intr-un comunicat. Alaturi de Costel Ilie si de politist mai sunt anchetate alte cinci persoane.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.