Jose Carreras s-a gindit la cele mai mici detalii pentru recitalul din cadrul Galei Charity Dinner de pe 3 iulie: de la mirosurile si culorile de pe scena, pina la echipamentul din cabina.

Tenorul vrea ca spectatorii sa nu se ridice de la mese in timpul concertului si sa nu se fumeze, chelnerii nu au voie sa intre in sala, iar lumina trebuie sa fie obscura. Pe lista de pretentii a tenorului se inscrie neaparat o cabina dotata cu pian sau orga, fierbator electric si dropsuri pentru git iar in cazul in care acolo se afla flori, acestea nu trebuie sa aiba un miros prea puternic. Cerintele tenorului nu se opresc aici. Culorile sint de asemenea importante: scena si scaunele din sala trebuie sa fie negre iar prosoapele albe.

Recitalul tenorului va avea loc la Palatul Parlamentului, va dura o ora si jumatate si va fi acompaniat de Filarmonica "George Enescu". La masa de la gala, care costa 5.000 de euro, sunt asteptate in jur de 1.000 de persoane. Personalitati precum Marcel Iures, Mihaela Radulescu sau Catalin Botezatu si-au anuntat deja prezenta. Fondurile strinse vor fi donate fundatiei United Way Romania.