Cetateanul turc care si-a omorat sotia si copilul - prins joi seara, la Mihailesti, in judetul Giurgiu - a fost retinut de procurori si prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru omor calificat si deosebit de grav. Procurorii au
Cetateanul turc care si-a omorat sotia si copilul - prins joi seara, la Mihailesti, in judetul Giurgiu - a fost retinut de procurori si prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru omor calificat si deosebit de grav. Procurorii au emis un mandat de retinere de 24 de ore pe numele lui Mehmed Selek, de 44 de ani. Potrivit Mediafax, pe corpul sotiei lui Mehmed Selek au fost gasite mai multe impunsaturi de cutit, iar pe cel al copilului, escoriatii cervicale, probabil acesta decedand prin strangulare.
Cetateanul turc si-a omorat joi sotia si copilul in varsta de cinci ani, pe fondul unei crize de gelozie. Dupa comiterea dublei crime, Mehmed Selek l-a sunat pe seful sau, caruia i-a spus ce a facut, apoi a disparut. Barbatul a fost dat imediat in consemn la frontiera, iar politistii au inceput cautarile pentru prinderea lui. Sotii Selek locuiau intr-un apartament cu doua camere dintr-un bloc de pe Aleea Resita, din Sectorul 4 al Capitalei. Vecinii familiei Selek au spus ca barbatul nu era scandalagiu, acestia descriindu-l pe agresor ca fiind o "persoana linistita" si "extrem de politicoasa cu toata lumea". Ei au mai spus ca nu au banuit nimic, intrucat nu au auzit zgomote suspecte. Parintii Teodorei Selek locuiesc in acelasi bloc in care a avut loc crima, dar la scara vecina. Mama acesteia este plecata la munca in Italia, de la inceputul acestui an. (T.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.