Actorul american, a anuntat ca va cumpara "Los Angeles Galaxy" clubul la care este legitimat Beckham. Prietenia e oarba. Ca si dragostea, cu care, cel putin filosofic vorbind e inrudita, prietenia e de cele mai multe ori cumplit de greu de intele
Actorul american, a anuntat ca va cumpara "Los Angeles Galaxy" clubul la care este legitimat Beckham. Prietenia e oarba. Ca si dragostea, cu care, cel putin filosofic vorbind e inrudita, prietenia e de cele mai multe ori cumplit de greu de inteles. Iar speta pe rol este in acest caz prietenia dintre celebrul actor si adept al bisericii scientologice (care pretinde ca suntem urmasii unei civilizatii extraterestre) si nu mai putin celebrul fotbalist si adept al balonului rotund. Cu tot titlul de a€žHristos al scientologiei", nu va fi totusi usor pentru pilotul din a€žTop Gun" sa dea 60 de milioane de dolari doar ca sa devina seful prietenului sau - gurile rele spun chiar adeptul sau -, desi prezenta sa in tribune, alaturi de noua doamna Cruise, la meciurile britanicului au impresionat pe cine trebuia din conducerea clubului. Poate americanii ii asteapta pe extraterestrii, asa cum i+am asteptat noi pe ei vreo 50 de ani!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.