Conducerea Rapidului il ameninta pe jucatorul rebel cu suspendarea pe termen nelimitat, iar suporterii vor demisia patronului.

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat vineri ca ii va transmite o adresa scrisa ata
Conducerea Rapidului il ameninta pe jucatorul rebel cu suspendarea pe termen nelimitat, iar suporterii vor demisia patronului.

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat vineri ca ii va transmite o adresa scrisa atacantului Mugurel Buga, in care il va anunta ca, in cazul in care nu se va prezenta la pregatire, va fi sanctionat dur. "Daca simbata nu se va prezenta la antrenament, va fi suspendat pe o perioada nedeterminata. El pare hotarit sa nu mai vina, cred ca este ceva in spatele acestei decizii a lui, nu stiu, insa noi, clubul, nu putem accepta un astfel de comportament. Chiar daca vine o oferta foarte buna pentru el, tot va fi suspendat pe intreaga perioada a contractului", a spus directorul general Constantin Zotta.

Oficialul rapidist sustine ca cerintele lui Mugurel Buga, care doreste dublarea salariului de 170.000 de euro anual, sint de neacceptat: "Am incercat sa-l readucem la echipa si sper ca in ceasul al doisprezecelea se va razgindi si se va intoarce la antrenamente. Dar cerintele lui sint de neacceptat. Deranjeaza de asemenea si modul in care pune problema", a afirmat Zotta. Totusi, directorul general al FC Rapid a precizat ca Buga putea gasi intelegere la conducerea clubului de a pleca la o alta echipa daca respecta programul de pregatire. "I-am cerut sa vina sa se pregateasca, pentru ca este fotbalist profesionist. Trebuie sa fie pe teren, sa dovedeasca faptul ca poate continua, cu Rapid sau cu alta echipa, intr-o alta situatie. Dar acum, avind contract cu Rapid, el trebuia sa continue aici. In situatia in care erau si alte variante noi, eram deschisi chiar si la o discutie cu el. Noi pina acum nu am fost contactati de nici un club pentru Buga. Cu exceptia Stelei la inceputul sezonului, cu care nu am fost de acord", a spus oficialul rapidist.

Buga nu s-a prezentat la reunirea echipei Rapid si nici la antrenamente, el fiind amendat cu cite 1.000 de dolari pentru fiecare actiune de la care lipseste.

Pe de alta parte, Zotta a afirmat ca nu sint sanse ca atacantul francez Cyril Thereau sa fie transferat la Rapid, avind in vedere pretentiile financiare ale clubului Steaua. El a adaugat ca directorul sportiv Viorel Moldovan "a plecat in strainatate pentru negocierea unui transfer important". Situatia tensionata creata la Rapid prin plecarea lui Razvan Lucescu si a altor jucatori de baza are repercusiuni asupra intregii echipe. Cel putin asa este vazuta prin ochii portarului Dani Coman: "Cu siguranta problemele de la nivelul conducerii se resfrang si asupra noastra, a jucatorilor. Ii simtim lipsa cu totii lui Mugurel Buga. E un jucator important pentru noi. Vorbesc zilnic cu el, mi-a spus ca are niste probleme personale, dar sper sa si le rezolve", a declarat Coman, adaugind: "Am mai vorbit cu Razvan de cind a plecat si o voi face si in continuare. Acest om mi-a schimbat viata, m-a luat de la FC Arges, m-a facut sa cunosc cu adevarat fotbalul de performanta. O sa-i multumesc toata viata".

Capitanul giulestenilor, Vasile Maftei, a adaugat ca echipa sa a devenit mai vulnerabila dupa plecarile lui Valentin Badoi, Ianis Zicu, Ionel Ganea, dupa retragerea din activitate a lui Viorel Moldovan, precum si din cauza problemelor cu Mugurel Buga: "Sintem putin mai slabi, avind in vedere ca ne-au plecat destui jucatori. Problema e ca sintem putini, avem zece juniori in lot. Va fi foarte greu daca nu ne intarim". Maftei a constatat totusi ca George Copos se afla alaturi de echipa, insa nu de aceeasi parere sint si fanii care au postat joi, pe Podul Grant, mai multe bannare, prin intermediul carora i se cerea lui George Copos sa plece de la echipa. "Mercenarule, ne strici numele", "George, lasa-ne!", "Anti-Copos", "SOS, salvati Rapidul", au fost mesajele suporterilor alb-visinii.

Vezi cum il alunga fanii pe Copos din Giulesti

http://www.rapidfans.ro/jocuri_copii_RAPID/ajuta-l_pe_nea_george.htm


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.