Reprezentativa feminina de baschet "under 18" a Romaniei a obtinut a doua victorie consecutiva in cadrul turneului international Omnilogic de la Timisoara, dupa ce elevele antrenorului Madalin Pipera au trecut de Ungaria, cu scorul de 65-62 (12-18, 1
Reprezentativa feminina de baschet "under 18" a Romaniei a obtinut a doua victorie consecutiva in cadrul turneului international Omnilogic de la Timisoara, dupa ce elevele antrenorului Madalin Pipera au trecut de Ungaria, cu scorul de 65-62 (12-18, 15-11, 22-17, 16-16). Cum in celalalt meci al etapei secunde Bulgaria a dispus surprinzator de Italia, cu scorul de 66-59, Romania s-a instalat neinvinsa la conducere, cu patru puncte, devansand Bulgaria si Italia, care au acumulat cate trei puncte, in vreme ce Ungaria a ramas codasa, cu doua puncte. Mentionam ca cele trei adversare ale tricolorelor vor participa peste putin timp la intrecerile primului esalon al Campionatului European "under 18", in vreme ce Romania va juca peste o saptamana in esalonul secund continental, intrecere gazduita de salile din Timisoara. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.