De ceva vreme, pe bunica din partea tatalui o ardea o dorinta: sa-si imbrace nepoata cea mai mare (adica pe mine) in straiele purtate de ea cand a fost mireasa. La vizita cea mai recenta, nepoata (adica eu) nu a mai scapat negatita. Iar apoi s-a tras in poza si apoi s-a dat la ziar ca sa se mandreasca bunica pe ulita, cand o sta cu vecinele pe laitza (adica banca). Odata ce s-a vazut cu naframa pe cap, nepoata a simtit ca vine inspiratia. Si cum prin gospodarie mai erau treburi neranduite, a inceput cu poiata. A luat furca, a deschis usita ce da direct in ieslea animalelor si le-a delivered niste fan, ca poate nu s-or fi saturat la pasune.
In timpul acesta, pentru a nu ramane simplu element de decor, nepotul cel mare s-a intolit adecvat si s-a pozat la locul de meditatie si eliberare sufleteasca din fundul curtii. Sa nu avem vorbe, exista altul, modern, in casa. Insa posterele de pe vremea Beverly Hills si Melrose Place detroneaza (ca despre asta era vorba) orice concurenta. fotografii trimise de Cristina Olivia Moldovan Pentru cititorii Cotidianul, asteptam de la voi fotografiile care v-au iesit cel mai bine sau pe care le iubiti cel mai mult. Singura conditie: sa fie relativ recente, nu mai vechi de o luna. Iar daca fotografia are o poveste sau daca doriti sa atrageti atentia asupra unui detaliu semnificativ, o sa ne bucuram sa le publicam cu tot cu textul vostru, chiar si in editia tiparita - caz in care va trebui sa va si platim.

Daca sunteti interesat de propunerea noastra trimiteti fotografiile voastre de aici sau la adresa de email: lucipopescu@cotidianul.ro

- Aveti grija ca fotografia sa nu aiba mai mult de 1,5 Mb.

- Rubrica se updateaza zilnic, la ora 12:00 a.m.

- Asteptam observatii si intrebari pe site, pentru fiecare articol

- Arhiva rubricii e aici