Cartelele vor fi disponibile in comert la pretul de 79 lei si ofera trei luni de functionare a produselor din suita office: Word, Excel, PowerPoint si Access. Pe cartele este tiparit un cod de activare format din 25 de caractere. La expirarea perioad
Cartelele vor fi disponibile in comert la pretul de 79 lei si ofera trei luni de functionare a produselor din suita office: Word, Excel, PowerPoint si Access. Pe cartele este tiparit un cod de activare format din 25 de caractere. La expirarea perioadei de abonare, softul va trece in modul de functionalitate redusa. Utilizatorii vor putea vedea si tipari documentele deja existente, dar nu vor putea sa creeze documente noi sau sa le modifice pe cele existente inainte de reinnoirea abonamentului.
Noua metoda de licentiere se adreseaza companiilor mici, celor cu activitate sezoniera, firmelor care lucreaza pe baza de proiect si utilizatorilor individuali.
Romania si Africa de Sud sunt singurele tari care au decis sa promoveze la nivel national sistemul de cartele pre-platite pentru aplicatiile Office.
Microsoft a lansat, miercuri, varianta oficiala in limba romana a sistemului de operare Windows Vista.
Microsoft Romania a vandut in anul fiscal care se incheie la sfarsitul lunii iulie circa 200.000 de licente pentru sistemul de operare Windows. Din acestea versiunea Vista a reprezentat 35%. Pentru anul fiscal urmator, planul companiei este de a creste cu 30% vanzarile de sisteme de operare.
Microsoft Romania va avea o crestere de 45% in anul fiscal 2007, a estimat directorul general Silviu Hotaran. Filiala din Romania a Microsoft a inregistrat unul dintre cele mai mari ritmuri de crestere din Europa de Est, dupa Rusia, potrivit lui Hotaran.
Subsidiara romaneasca avea in decembrie 1996, la deschidere, cinci angajati. Numarul acestora va ajunge la 200, la sfarsitul anului 2007, incluzand angajatii din centrul global de suport tehnic.
Fondata in 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este cea mai mare companie producatoare de software, servicii si tehnologii Internet pentru calculatoarele personale si pentru mediul de business. Microsoft si-a inceput operatiunile in EMEA in 1982. in aceasta regiune, Microsoft a angajat peste 12.000 de persoane in peste 60 de filiale, oferind produse si servicii in 138 de tari si teritorii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.