Principalul finantator al Rapidului s-a intalnit ieri cu patronul stelist pentru a negocia transferul atacantului francez Cyril Thereau la gruparea giulesteana. "Il vrem pe Thereau. Gigi cere trei milioane de euro, dar noi consideram ca pretul corect
Principalul finantator al Rapidului s-a intalnit ieri cu patronul stelist pentru a negocia transferul atacantului francez Cyril Thereau la gruparea giulesteana. "Il vrem pe Thereau. Gigi cere trei milioane de euro, dar noi consideram ca pretul corect este de 1,5! Nu vorbim despre Buga in aceasta tranzactie", a afirmat Copos la iesirea de la Intalnirea cu Gigi Becali, care a a avut loc in imobilul patronului stelist din Aleea Alexandru. Thereau a venit la Steaua in septembrie 2006, de la RSC Charleroi, pentru 700.000 de euro, si a semnat un contract pe patru ani. Insa atacantul francez a afirmat la sfarsitul acestui sezon ca nu mai doreste sa continue la Steaua, iar Gigi Becali a fixat la 2,5 milioane de euro pretul jucatorului, care este dorit si de FC Bruges.
Gigi Becali a declarat ca nu il va vinde pe fotbalist gruparii giulestene. "Dom'ne, cu mine vorbesti direct! A zis ca il vrea pe Thereau. Bravo, pe Thereau nu-l dau la Rapid. Am zis ca i-l dau pe Elton, d-aia a fugit. Duceti-va dupa el!", a spus Gigi Becali, referindu-se la Copos, care a fugit de reprezentantii presei. "De ce sunteti disperati asa, e rusinos sa alergati asa dupa oameni", a spus Copos cand a fost ajuns de ziaristi. "Am venit hotarat sa discutam transferul lui Thereau si n-am ajuns la o concluzie. Am discutat doar despre Thereau, nu despre Buga. Ne dorim transferul unui atacant de viteza si acesta este Thereau. Am incercat sa-l conving. El a cerut trei milioane, dar mi se pare foarte mult. O sa vorbesc cu antrenorul Bergodi, cu Sichitiu, cu Viorel Moldovan, sa vedem ce zic si ei, daca il luam sau nu. Cred ca pretul corect e 1,5 milioane. Daca are Rapid bani de Thereau? Da, cu siguranta, daca e nevoie. Oricum, mai sunt si alti atacanti pe lista noastra, avem doua variante din Brazilia", a spus Copos. Gigi Becali a declarat ca nu va lasa din pretul de transfer al atacantului francez deoarece nu este interesat sa-l vanda. "Nu m-a sunat nimeni de la Bruges. Nu ii scad din pret, deoarece nu este de vanzare. Era singurul strain care imi convenea sa-l tin la Steaua. Daca nu vrea sa joace, il suspendam. Ori joci la Steaua, ori nu mai joci deloc. Ori joci la Bruges si ei dau trei milioane pe tine", a spus Gigi Becali.
Gigi se pune bine cu Giovanni
Altfel, finantatorul stelist a declarat ieri ca varul sau, cu care este certat, este singurul impresar, ceilalti fiind "samsari si cioflingari", si a precizat ca in cazul in care Emeghara, de la "Poli" TImisoara, nu vrea sa vina la Steaua, atunci ii va cere lui Iancu sa-i dea banii inapoi. "Am platit pentru Emeghara. Trebuie sa vina sa facem contractul. Au venit impresarii, ce, ii iau pe impresari sa joace la Steaua? Daca vrea, sa vina, daca nu, o sa vorbesc cu Iancu sa-mi dea banii inapoi si sa ramana la Timisoara. Iancu mi-a zis: <<Daca ai probleme cu el sau cu impresarii iti dau banii inapoi>>. Ce, o sa stau sa ma rog de Emeghera sau de impresari? Sunt niste papagali, niste impresari de doi lei. Giovanni este singurul impresar! Cand se face un transfer, vin si ei la ciuguleala, sa ciupeasca 7000, 15.000, 30.000 si sunt impresari! Ei sunt problema la Emeghara, ca vor si ei 100.000. Cine-i Damian (n.r. - Aurel Damian, impresarul lui Emeghara)? E impresar la furnici, la privighetori, la ce este? Este un mascarici! Daca vreti sa spuneti impresari, sa-i spuneti lui Giovanni! La restul sa le spuneti samsari, cioflingari! Vine cioflingarul, ca vrea bani. Daca vrea, atunci sa-si ia comision de la Emeghara, din contract. La ce sa ii dau bani? E si vreun baiat destept! Steaua da bani la baieti destepti. El e un papagal!", a spus Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.