Microsoft Corp. va modifica sistemul Windows Vista pana la sfarsitul anului, ca raspuns la o plangere efectuata de Google si de catre alti potentiali rivali. Compania va introduce o optiune prin care clientii vor putea alege programul cu care sa efec
Microsoft Corp. va modifica sistemul Windows Vista pana la sfarsitul anului, ca raspuns la o plangere efectuata de Google si de catre alti potentiali rivali. Compania va introduce o optiune prin care clientii vor putea alege programul cu care sa efectueze cautarile pe calculatoarele ce ruleaza Vista. "Cautarea Instant" va permite introducerea unui termen de cautare si primirea unei liste cu rezultate pe hard-diskul personal. Microsoft a promis sa ofere informatii tehnice suplimentare producatorilor de software, precum Google, pentru a optimiza performanta serviciilor proprii de cautare si pentru a oferi utilizatorilor un numar mai mare de optiuni in Vista.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.