Week-end-ul acesta se anunta a fi foarte activ. Ignorati temperaturile de afara si prezentati-va urgent la Radu. Nu, nu e vorba de o terasa cu bauturi reci, ci de al mai tare antrenor si de salonul lui, Radu Fitness International.     D
Week-end-ul acesta se anunta a fi foarte activ. Ignorati temperaturile de afara si prezentati-va urgent la Radu. Nu, nu e vorba de o terasa cu bauturi reci, ci de al mai tare antrenor si de salonul lui, Radu Fitness International.     Dupa ce decenii de-a randul a lucrat cu sarg, in fel si chip, muschii vedetelor de prin strainataturi, celebrul fitnessman Radu Teodorescu s-a intors, din New York, in patria mama. Nu de tot, ci pentru a oferi una portie zdravana de antrenament si romanilor lui. Orele de fitness gratuite, prin celebra lui metoda, se vor tine pentru publicul larg sambata si duminica, intre 10:00-12:00, la sala Radu Fitness International. De-a lungul a peste 20 de ani de cariera stralucitoare, cel supranumit "antrenorul starurilor" a pus mana (in scop profesional!) pe atatea celebritati incat poti savura in tihna o cafea pana ce le pronunti numele tuturor.   Iata cateva VIP-uri care si-au putut cumpara haine cu cateva numere mai mici datorita lui Radu: Susan Sarandon, Jodie Foster, Sarah Jessica Parker, Calista Flockart, Faye Dunaway, Linda Hamilton, Broke Shields. Cindy Crawford declara: "Cand pasesc pe strada dupa o ora cu Radu, ma simt puternica, de parca as putea cuceri intreaga lume". Mai sa fie! Pai atunci chiar e bine ca vine si pe la noi, sa ne dea un impuls pentru a traversa mai usor tranzitia asta caniculara. "Cel mai copiat antrenor din SUA" e considerat un vizionar in domeniul sau. Cu toate astea, Radu afirma simplu ca programul creat de el nu reprezinta altceva decat "educatie fizica pentru adulti. Scopul cursurilor mele e sa-i invat pe oameni sa traiasca din plin". Nici asta nu-i putin lucru, totusi...     Fizic de Zorba In 1978, l-a antrenat pe Anthony Quinn pentru rolul din "Zorba Grecul". In 1994, Vanessa Williams evolua fara greseala in "Sarutul femeii paianjen" gratie orelor de munca intensiva petrecute cu Radu. Cindy Crawford a dat o nota aparte filmului "Fair Game" tot datorita faptului ca a intrat pe mainile sale. Si exemplele pot continua. Nu degeaba Radu a fost numit, in 1999, antrenorul cu cel mai mare succes din lume.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.