Denumit Vodafone Acasa, serviciul este disponibil in mai multe variante, in functie de pretul abonamentului, de la patru la zece dolari. Abonamentul de patru dolari permite efectuarea de apeluri catre retelele de telefonie fixa la un tarif unic de 0,
Denumit Vodafone Acasa, serviciul este disponibil in mai multe variante, in functie de pretul abonamentului, de la patru la zece dolari. Abonamentul de patru dolari permite efectuarea de apeluri catre retelele de telefonie fixa la un tarif unic de 0,05 dolari pe minut, pret valabil si catre alti utilizatori Vodafone Acasa.
Apelurile catre reteaua mobila a Vodafone vor fi taxate cu 0,12 dolari/minut, iar cele catre alte retele mobile cu 0,19 dolari/minut. Preturile nu includ TVA. Abonatii Vodafone Acasa vor putea sa utilizeze si serviciul de mesaje scrise SMS. Functionarea serviciului este conditionata de utilizarea unui telefon compatibil si a unei cartele SIM speciale. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.