"Nu aveam cum sa propun asa ceva. Nu se poate propune asa ceva", a insistat el, citat de Mediafax. Melescanu a mai spus ca o asemenea propunere nu ar fi putut fi avansata nici in cadrul Parteneriatului pentru Pace, pentru ca ar fi fost nevoie de acor
"Nu aveam cum sa propun asa ceva. Nu se poate propune asa ceva", a insistat el, citat de Mediafax. Melescanu a mai spus ca o asemenea propunere nu ar fi putut fi avansata nici in cadrul Parteneriatului pentru Pace, pentru ca ar fi fost nevoie de acordul tuturor tarilor membre NATO. "Asa cum spuneau si cei care au asistat la Adunarea Parlamentara a Uniunii Europei Occidentale, nu s-a pus niciodata o alta tema decat aceea a necesitatii transparentei si a dialogului si folosirii in acest scop a participarilor comune pe care le avem la diverse operatiuni, sub egida Parteneriatului pentru Pace, unde sunt implicate inclusiv exercitii si manevre, forte militare si din Federatia Rusa, si din Ucraina, si din Bulgaria, si din Turcia, si din alte tari", a sustinut ministrul. (A.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.