ING a ajuns la un acord privind achizitia Oyak Bank, din Turcia, pentru 2,673 mld. dolari, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Preluarea nu va avea niciun impact asupra programului de rascumparare a unor titluri in valoare de 5 mld. euro si va d
ING a ajuns la un acord privind achizitia Oyak Bank, din Turcia, pentru 2,673 mld. dolari, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Preluarea nu va avea niciun impact asupra programului de rascumparare a unor titluri in valoare de 5 mld. euro si va determina cresterea profitului pe actiune al ING incepand cu 2008, a anuntat grupul bancar si de asigurari. "Achizitia este conforma cu strategia de sustinere a cresterii organice a grupului prin adaugarea unor achizitii sustenabile", a declarat directorul general al ING, Michel Tilmant. Oyak Bank reprezinta una dintre ultimele oportunitati de extindere a bancilor straine in sectorul de profil din Turcia, aflat in crestere rapida.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.