Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Laszlo Borbely, va prelua si portofoliul interimar al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor, in locul lui Zsolt Nagy, suspendat din functie. Potrivit unui comunicat al Administratiei pre
Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Laszlo Borbely, va prelua si portofoliul interimar al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor, in locul lui Zsolt Nagy, suspendat din functie. Potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale, presedintele Basescu a semnat luni decretul pentru desemnarea lui Laszlo Borbely in functia de ministru interimar, la propunerea primului-ministru.
La inceputul saptamanii trecute, seful statului a aprobat suspendarea lui Zsolt Nagy din functia detinuta in Guvern, intrucat se afla in curs de urmarire penala la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru infractiunea de sprijinire a unui grup infractional organizat cu caracter transnational. Zsolt Nagy a declarat atunci ca decizia luata de presedintele Traian Basescu este una politica, pe motiv ca UDMR a anuntat ca nu va sprijini motiunea de cenzura.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.