Ne enerveaza reporterii frenetici care transmit de pe Litoral dintr-un singur loc: Mamaia. Probabil ca le pute foarte tare in momentul in care se trezesc la Eforie Sud sau, Doamne fereste!, la Saturn. Dar si mai enervante sunt transmisiile aces

Ne enerveaza reporterii frenetici care transmit de pe Litoral dintr-un singur loc: Mamaia. Probabil ca le pute foarte tare in momentul in care se trezesc la Eforie Sud sau, Doamne fereste!, la Saturn. Dar si mai enervante sunt transmisiile acestora, care se rezuma la a spune: "Lumea a venit la mare si plajele e pline".Cand vedem astfel de "live"-uri ne intrebam de ce cei mai multi tampiti din presa lucreaza in televiziune?Ne enerveaza Boc, pentru ca nu-l primeste pe Nati Meir. De ce nu le cheama la el in birou si pe divele porno care si-au exprimat intentia de a intra in PD?Ne enerveaza atitudinea superioara a lui Cristi Borcea, care face declaratii infantile despre Dinamo Bucuresti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.