Cine sa traiasca? Felicia sa traiasca! La multi ani! Da. Revista Felicia a implinit un anisor. Un an in care a inregistrat un public de 30.000 de cititori fideli.

Agitatie si bucurie mare in redactie. Un tort imens isi face aparitia,
Cine sa traiasca? Felicia sa traiasca! La multi ani! Da. Revista Felicia a implinit un anisor. Un an in care a inregistrat un public de 30.000 de cititori fideli.

Agitatie si bucurie mare in redactie. Un tort imens isi face aparitia, iar "gazda" in persoana Gabrielei Vranceanu Firea (foto), printre multe altele director general in cadrul revistei "pentru sufletul tau", nu stie cum sa se imparta printre invitati. In cadrul petrecerii aniversare sunt prezente si cateva dintre vedetele care au figurat pe coperta revistei: Alessandra Stoicescu, Cristina Cioran, Dan Capatos, Andreea Berecleanu, Carmen Moise.

"A fost foarte greu, dar frumos, munca pe care o depunem aici la revista este una captivanta, solicitanta si intotdeauna cititorul este aproape de noi, ceea ce ne aduce o satisfactie imensa", a afirmat Camelia Muntean, redactor-sef al revistei. Pe de alta parte, intrebata daca dupa un an micuta Felicia a fost cuminte, Gabriela Vranceanu Firea ne-a raspuns: "Chiar foarte cuminte as putea spune, «s-a dezvoltat» frumos, initial nu ma asteptam sa avem cititori si domni, ei bine, se pare ca avem de asemenea foarte multi tineri care ne citesc revista, iar rubricile noastre de sanatate si spiritualitate au un succes enorm, pe scurt, primul an a fost o surpriza foarte placuta pentru toata lumea".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.