INITIATIVA. Mai multe corporatii din industria IT&C au lansat programul Climate Savers Computing Initiative (Initiativa IT pentru Salvarea Mediului) - www.climatesaverscomputing.org. Obiectul acestui program este economisirea energiei si reduce
INITIATIVA. Mai multe corporatii din industria IT&C au lansat programul Climate Savers Computing Initiative (Initiativa IT pentru Salvarea Mediului) - www.climatesaverscomputing.org. Obiectul acestui program este economisirea energiei si reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera. Aceste lucruri s-ar putea realiza prin dezvoltarea de PC-uri cu un consum de energie eficient, promovarea folosirii tehnologiei IT eficiente energetic si utilizarea instrumentelor pentru managementul consumului de electricitate. Printre participanti la proiect: Intel, Google, Dell, HP, IBM, Lenovo, Microsoft, World Wildlife Fund.


SUPORT MUZICAL. Sony Ericsson a lansat suportul muzical de birou MDS-65 (foto). Noul dispozitiv iti si incarca telefonul mobil in timp ce este fixat, iar conectorul este compatibil cu toate modelele curente ale producatorului. MDS-65 va fi disponibil pe piata din trimestrul al III-lea al anului. Cantareste 720 de grame si are o grosime de 42 mm. (Alexandru Radescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.