FESTIVALUL ATELIER - Regal teatral la Baia Mare
A inceput Festivalul International de Teatru Atelier de la Baia Mare (editia a XV-a), manifestare teatrala neconventionala, care-si propune sa semnaleze cele mai noi tendinte in dramaturgia, regia,
FESTIVALUL ATELIER - Regal teatral la Baia Mare
A inceput Festivalul International de Teatru Atelier de la Baia Mare (editia a XV-a), manifestare teatrala neconventionala, care-si propune sa semnaleze cele mai noi tendinte in dramaturgia, regia, scenografia, coregrafia si arta actorului secolulului al XXI-lea. Vedeta incontestabila a acestei editii e regizorul Victor Ioan Frunza, prezent in festival cu "Istoria comica a doctorului Faust" - spectacol prezentat in deschidere - , "Scaunele" si "Visul unei nopti de vara" (foto), care se joaca la 20 iunie, ora 17:00. Premiile se vor decerna la 24 iunie. (Claudia Daboveanu)


DEVORATORI - Romanii iubesc publicitatea
Vineri seara, Sala Polivalenta a strans un numar mai mare de iubitori de publicitate. La sfarsitul primei pauze au fost prezentate cele trei spoturi castigatoare la concursul organizat de Orange -   premiul cel mare fiind obtinut de Catalin Ivan. In aceeasi pauza s-a lansat versiunea in limba romana a cartii "Devorator pentru ca asta vreau" de Jean Marie Boursicot. De asemenea, s-au prezentat si favoritele la editia de anul acesta a festivalului de la Cannes Lion. (G.B.)


TV - O vara in TOPless la Pro TV
Pro TV a pregatit pentru aceasta vara programe pentru toate gusturile: filme si seriale, stiri, emisiuni de divertisment. Pro TV isi racoreste publicul, oferind drept antidot pentru cea mai fierbinte vara din istoria tv dezbracarea de conventii, clisee si canoane. Solutia: "O vara in TOPless". Incepand cu azi, in fiecare luni, de la ora 22:30, telespectatorii Pro TV vor avea intalnire cu "CSI: New York". Nu trebuie uitate show-ul de improvizatie Taca - Paca si emisiunea de farse "Jugaru Shukaru". Printre filmele acestei veri se numara: Praf si pulbere, Matrix - Reincarcat sau Ingerii lui Charlie. (A.V.)


NOUTATI - TVR 2, la grila de vara
TVR 2 trece de azi la grila de vara cu emisiuni si transmisii ce vor concura vremea frumoasa. Maruta se va muta din "garsoniera" la malul marii ca si anul trecut. Cat despre seriale, TVR 2 a pregatit telespectatorilor sai fideli o mare surpriza. Reintalnirea cu Farmece, sau cu Campionatul de comedie. Si surprizele verii la TVR 2 continua cu ARTMANIA, cel mai mare festival de muzica rock din Romania, dar si cel de eveniment cultural important, in cadrul programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007. (A.V.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.