Israelul pune la cale un nou atac asupra Fasiei Gaza, aflam din saptamanalul britanic The Sunday Times, care in urma cu o luna anunta, intr-un articol despre starea de urgenta impusa in teritoriile palestiniene, ca 20.000 de militari is

  Israelul pune la cale un nou atac asupra Fasiei Gaza, aflam din saptamanalul britanic The Sunday Times, care in urma cu o luna anunta, intr-un articol despre starea de urgenta impusa in teritoriile palestiniene, ca 20.000 de militari israelieni asteptau unda verde pentru deschiderea focului. Ieri, publicatia a reluat stirea, citand o declaratie recenta a noului ministru israelian al Apararii, Ehud Barak, potrivit caruia "cei 20.000 de militari ar urma sa distruga, in cateva zile, cea mai mare parte a capacitatilor militare ale Hamas". Sefii de la Aparare iau in calcul posibilitatea folosirii unei divizii de infanterie si a doua divizii de blindate, insotite de avioane de atac fara pilot si avioane de vanatoare F-16.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.