Steaua -  Managerul Adrian Ilie se antreneaza cot la cot cu jucatorii Jucatorii stelisti au intrat duminica in cea de-a treia zi a stagiului de pregatire din statiunea spaniola Oliva. Surpriza a aparut insa in acest week-end, cand nou
Steaua -  Managerul Adrian Ilie se antreneaza cot la cot cu jucatorii Jucatorii stelisti au intrat duminica in cea de-a treia zi a stagiului de pregatire din statiunea spaniola Oliva. Surpriza a aparut insa in acest week-end, cand noul manager sportiv, Adrian Ilie, s-a pregatit sub comanda lui Olaroiu.  Pe durata sedintei de pregatire, cel supranumit "Cobra" a impresionat pe toata lumea prin conditia fizica impecabila, dar si prin executiile tehnice de o acuratete impecabila. Desi totul parea doar o chestiune de moment, managerul a reaparut si ieri pe terenul de antrenament. Totusi, Adrian Ilie a declarat din nou ca o eventuala revenire spectaculoasa pe gazon este imposibila.   DRAGOSTE. La antrenamentul efectuat ieri-dimineata la Oliva, stelistii au fost urmariti din tribuna de peste 200 de romani stabiliti in Valencia si in imprejurimi. "Este o dovada ca Steaua este iubita peste tot. Cred ca si daca mergeam in Africa veneau dupa noi", a declarat capitanul Mirel Radoi imediat dupa iesirea de pe gazon. La antrenament, Cosmin Olaroiu a pus accentul pe finalizare, iar la sfarsit a facut un joc-scoala. Aseara, delegatia "ros-albastrilor" a fost prezenta pe Stadionul Mestalla din Valencia, acolo unde stelistii au urmarit meciul pe care echipa locala l-a sustinut impotriva celor de la Real Sociedad, in ultima etapa din Primera Division.   MULTUMIT. Capitanul Stelei, Mirel Radoi, s-a aratat satisfacut de transferurile operate in acest inter-sezon. "Fiecare echipa a facut transferurile pe care le considera cele mai tari. Steaua a adus jucatori de echipa nationala, care si-au demonstrat valoarea, iar acum exista o concurenta acerba pe fiecare post. Sunt convins ca viitoarea editie de campionat va fi cea mai disputata din ultimii ani, datorita banilor care se pot castiga din Liga Campionilor". Vor un marocan Fundasul si mijlocasul de banda dreapta marocan Walid Regragui este in atentia Stelei. Aflat la finalul contractului cu echipa franceza de liga secunda Dijon, internationalul african in varsta de 31 de ani a anuntat deja ca va parasi formatia din Hexagon. Conform presei franceze, fotbalistul marocan mai are oferte de la Montpellier, MSV Duisburg, FC Copenhaga si Steaua. Este foarte posibil insa ca jucatorul sa prefere o varianta aparuta in ultimul moment si sa semneze cu Real Murcia, din Spania, echipa promovata in Primera Division.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.