Un barbat din sectorul 5 al Capitalei a murit, joi seara, dupa ce un copac a cazut peste el, din cauza furtunii puternice. Ion Munteanu (44 de ani) se adapostea de ploaie sub copac in momentul in care s-a prabusit peste el. Totodata, in cadere, copac
Un barbat din sectorul 5 al Capitalei a murit, joi seara, dupa ce un copac a cazut peste el, din cauza furtunii puternice. Ion Munteanu (44 de ani) se adapostea de ploaie sub copac in momentul in care s-a prabusit peste el. Totodata, in cadere, copacul a avariat mai multe masini parcate in apropiere. De asemenea, in sectorul 5 au avut loc mai multe accidente de circulatie, cauzate de ploaia torentiala. Tot in sectorul 5, o femeie a fost electrocutata in momentul in care a coborit din masina si a atins cu portiera un fir cazut la pamint. Pompierii au reusit resuscitarea si stabilizarea acesteia pina la venirea ambulantei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.