Au absentat Semedo, care se casatoreste, Tony, Cadu, Fredy, Manuel Jose, Pedro Oliveira si Dani, invitati la nunta lui Semedo, Didy, care se insoara la randul sau, si Amoreirinha, aflat la Campionatul European de tineret. De asemenea, nu a ajuns la p
Au absentat Semedo, care se casatoreste, Tony, Cadu, Fredy, Manuel Jose, Pedro Oliveira si Dani, invitati la nunta lui Semedo, Didy, care se insoara la randul sau, si Amoreirinha, aflat la Campionatul European de tineret. De asemenea, nu a ajuns la pregatiri bolivianul Mojica, imprumutat anul trecut in Portugalia, pe care noul antrenor al echipei, Ioan Andone, doreste sa-l vada la lucru. Din lot nu mai fac parte Jula, Coroian, Toma, Tilinca, Bucurica, Fl. Dan, Miclaus, Chihaia, M. Tudor si Roszel, unii dintre ei fiind deja transferati la alte grupari. Colectivul tehnic este format din Ioan Andone (foto), antrenor principal, Romulus Gabor, secund, Horea Carlan, antrenor cu portarii, Paulo Potocnik, preparator fizic, Gabriel Bartha, fizioterapeut, Iosif Muresan si Eugen Jascau, masori. Gabriel Muresan, internationalul transferat in aceasta vara de la Gloria Bistrita, a declarat ca spera sa se impuna ca titular la CFR. "Sper sa ma impun ca titular, sa fiu om de baza in echipa si sa avem rezultate mai bune ca anul trecut. Nu voi avea rau de inaltime in clasament, pentru ca am 1,88 metri", a spus Muresan. Un alt jucator transferat in intersezon, Eugen Trica, a afirmat ca vrea sa castige titlul cu CFR. "S-au platit bani grei pentru jucatori si sper sa luam titlul anul acesta. Am dat multe goluri in Bulgaria, dar am oprit cateva si pentru CFR. Imi doresc sa joc bine si sa ajung din nou la echipa nationala", a spus Trica. Clujenii au inceput deja vizitele medicale, iar luni vor pleca in primul cantonament din Austria, cel de la Koesen, unde vor intalni pe Red Bull Salzburg si Austria Viena. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.