"La 1 iulie nu vom majora pretul la gaze si electricitate, dupa ce am avut o discutie matura cu Opris (Nicolae Opris, vicepresedintele Autoritatii de reglementare, n.r.)", a spus Vosganian la Costinesti, unde a participat la un seminar pe teme energe
"La 1 iulie nu vom majora pretul la gaze si electricitate, dupa ce am avut o discutie matura cu Opris (Nicolae Opris, vicepresedintele Autoritatii de reglementare, n.r.)", a spus Vosganian la Costinesti, unde a participat la un seminar pe teme energetice, transmite Mediafax. El a mai declarat ca a permis producatorului de gaze Romgaz Medias sa vanda gaze la un pret redus cu 10% pentru consumatorii care indeplineau o serie de criterii, insa o astfel de decizie nu va fi aplicata si pentru energia electrica. Ultima majorare a pretului energiei electrice, cu 3,95%, a avut loc la 1 aprilie, in timp ce gazele naturale s-au ieftinit cu 4%, la inceputul anului. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.