Presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, Valeriu Argaseala, l-a prezentat ieri oficial pe Adrian Ilie in functia de manager sportiv al gruparii din Ghencea, cu ocazia reunirii lotului pentru noul sezon. "Ilie va fi omul de echipa ca
Presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, Valeriu Argaseala, l-a prezentat ieri oficial pe Adrian Ilie in functia de manager sportiv al gruparii din Ghencea, cu ocazia reunirii lotului pentru noul sezon. "Ilie va fi omul de echipa care revine in familia Stelei. Cunoaste foarte mult fotbal, s-a luptat pentru Steaua si va lupta in continuare", a spus Argaseala.
Ad. Ilie a multumit conducerii steliste pentru propunerea pe care i-a facut-o. "Le multumesc tuturor ca s-au gandit la mine pentru aceasta functie si sper sa fac treaba buna", a spus Ilie. "Datorez mult Stelei. Am fost jucatorul ei si sper sa ma inteleg bine cu toata lumea de aici. Obligatoriu am renuntat la meseria de impresar", a adaugat Ilie. Fostul international a afirmat ca nu stie nimic despre situatia lui Elton si a lui Thereau. "Au venit si jucatori noi, dar incercam sa mai aducem fotbalisti care credem ca se potrivesc stilului de joc al Stelei. Nu stiu nimic despre situatia lui Elton si a lui Thereau. Dinamo a facut achizitii foarte bune, toata lumea incearca sa se intareasca. Dinamo are un program greu pentru ca joaca in preliminariile Ligii Campionilor. Neaga si Zicu sunt doi jucatori diferiti. Dinamo l-a ales pe Zicu, noi pe Neaga", a precizat Ilie. Intrebat despre eventuala plecare a lui Nicolita la Dnepr Dnepropetrovsk, Ilie a declarat: "Nu am dat, deocamdata, nici un raspuns celor de la Dnepr, dar Nicolita nu este de vanzare". Argaseala, antrenorul Olaroiu, managerul sportiv Ilie si majoritatea jucatorilor Stelei au participat ieri la inaugurarea magazinului oficial de prezentare intitulat "Suporteri Steaua", situat la tribuna oficiala a stadionului din Ghencea. Ilie si Argaseala au fost cei care au dezvelit firma magazinului. Argaseala a prezentat si sistemul de imprimare a tricourilor, inscriptionand un tricou, simbolic, cu data inaugurarii magazinului, 15 iunie. La final, fiecare stelist a cumparat cate un obiect din magazin.
Andrey, Elton, Saban si Thereau pleaca
Stelistii s-au reunit ieri dimineata la stadionul din Ghencea, fiind prezenti Cernea, Vatca, Lungu - portari; Nicolita, D. Goian, Ghionea, Nesu, P. Marin, E. Bacciu, G. Coman - fundasi; Bicfalvi, Lovin, Paraschiv, M. Croitoriu, Cristocea, Ochirosii, Ov. Petre, Bostina, Radoi - mijlocasi; V. Iacob, Dica, Gurita, Val. Badea - atacanti. Argaseala a anuntat ca Goian si Badoi nu vor face deplasarea in turneul de pregatire din Spania pentru ca raman in vacanta, dar a mentionat ca, in schimb, vor merge E. Baciu si Bostina, care momentan raman in lot. Steaua se va desparti de Andrey, Saban si Elton, in timp ce S. Stancu va evolua la Timisoara, iar Thereau doreste sa plece. Nigerianul Ifeany Emeghara va sosi luni in Romania, iar Neaga pe 20 iunie. De la reunire a lipsit si Pintilii, care a fost anuntat ca aceasta va avea loc pe 23 iunie. "Am aflat cu stupoare ca lotul s-a reunit, iar eu am lipsit. Sincer, nu stiu ce s-a intamplat, dar sper sa nu fi fost rea intentie. Voi veni la Bucuresti cand echipa va reveni din Spania", a spus Pintilii, transferat de la Jiul. Un alt fost "miner", Bicfalvi, a declarat ca a avut mari emotii cand s-a prezentat la reunirea Stelei, dar noii sai coechipieri l-au incurajat. "Chiar m-a impresiont felul in care am fost primit la Steaua, nu ma asteptam ca jucatorii sa fie atat de apropiati. Au venit, au dat mana cu mine si m-au incurajat, asa emotii nu am avut niciodata. Nu ma sperie concurenta, pentru ca daca m-ar fi speriat nu as fi semnat cu Steaua", a afirmat Bicfalvi.
Obiectiv: titlul!
Goian spera ca Steaua sa fie mai puternica decat in sezonul trecut. "Daca vom fi mai atenti si daca vom aborda fiecare meci cum am facut-o in ultima parte a sezonului trecut, cu siguranta vom castiga titlul. Personal spun ca Neaga poate ajuta echipa mai mult ca Zicu. Nu cred ca Zicu va veni vreodata la Steaua, are alte afinitati", a afirmat Goian. Aflat langa Goian, Gurita a spus ca el va vorbi pe teren, iar portarul Vatca a declarat ca ii va fi greu sa se impuna ca titular in fata lui Cernea. "Imi va fi greu, dar nu imposibil. Mai am mult de munca pentru a ajunge sa joc, dar depinde de mine. Cernea e un portar foarte bun, intre primii trei din tara, si imi va fi foarte greu. Imi doresc foarte mult sa ajung in Liga Campionilor, dar mai e mult pana atunci. Idolul meu ca portar este Stelea. Am vorbit cu el dupa ce m-am transferat si m-a felicitat. O sa stau de vorba cu el si probabil imi va da si sfaturi", a precizat Vatca. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.