Revansa lui Lucescu

„Intr-o buna zi ma voi intoarce in Turcia", a spus Mircea Lucescu intr-un interviu pentru presa turceasca. „Adica imi voi lua revansa", a spus el rizind, fara a preciza si clubul cu care va semna un contract. Tehnicianul de la Sahtior a explicat ca in Turcia i s-au facut multe nedreptati. „De aceea vreau sa vin si sa le cer socoteala celor care m-au criticat", a afirmat Lucescu, precizind ca are o datorie morala fata de Ahmetov, patronul de la Donetk. Tehnicianul a negat ca nu s-ar fi inteles cu Besiktas din cauza banilor: „Pentru mine nu conteaza banii. Daca ar fi contat, as fi luat 500.000 de dolari ca daune cind am plecat de la Besiktas. Era dreptul meu legal, dar am lasat acesti bani la Besiktas. Este suficient sa puna la stadionul Inonu o placheta cu numele meu".

Sdrobis: „Fara papioane si fite"

Managerul general al Jiului Petrosani, Ioan Sdrobis, ameninta cu masuri radicale in cazul jucatorilor care s-au declarat nemultumiti ca au restante financiare. „Fac mofturi pentru niste salarii, dar cind au incasat zeci de mii de dolari si au bagat echipa in B nu au mai comentat. O sa plece frumusel de la Jiul toti jucatorii cu papion, fite si impresii, pentru ca m-am saturat si eu de ei", a declarat Sdrobis. (F.D.)

Steaua l-a vrut pe Bilba

Vedeta gruparii Poli Iasi, atacantul Ionut Bilba, a ratat transferul la Steaua din cauza problemelor din viata personala, afirma impresarul jucatorului, prins de doua ori baut la volan. „MM Stoica mi-a spus ca l-a dorit la Steaua, la un moment dat, pe Ionut, dar a renuntat dupa ce a aflat ca jucatorul are probleme cu legea", sustine impresarul Ioan Salavastru. Acesta l-a sfatuit pe Bilba sa stea departe de scandaluri pentru a putea prinde un contract mai bun din iarna. (F.D.)

Revansa in fata Suediei

Reprezentativa masculina de handbal a Romaniei vrea sa-si salveze onoarea dupa esecul din Suedia, 25-36, si sa obtina cel putin o victorie de moral duminica, in fata nordicilor, in meciul de baraj pentru calificarea la Europenele din 2008. ,,Este greu sa remontezi aceasta diferenta, dar sper ca baietii sa isi mai spele din pacate cu o victorie la Constanta’’, a spus presedintele FRH, Cristian Gatu. Partida cu Suedia, transmisa in direct pe sport.ro duminica de la ora 11.00, va fi ultima pentru Lucian Risnita pe banca tehnica a nationalei Romaniei.

Petacchi, suspect de dopaj

Ciclistul spaniol Iban Mayo si italienii Piepoli si Petacchi sint suspectati ca au folosit substante interzise, anunta „Gazzetta dello Sport". Mayo a fost gasit cu limite mai mari ale testosteronului dupa un test efectuat la finalul etapei a 19-a din Turul Italiei, iar Petacchi si Piepoli au fost descoperiti cu salbutamol. UCI nu a dat nici un comunicat oficial si nu a informat nici rutierii si nici managerii echipelor celor trei ciclisti despre aceste rezultate, deoarece procedura este in curs si se asteapta rezultatele definitive de la Barcelona.