Grupul Mattel este dat in judecata Producatorul de jucarii Mattel a fost dat in judecata de o familie americana in incercarea de a obtine despagubiri pentru copiii care testeaza jucariile companiei si care ar fi putut fi expusi la vopseaua cu pl

Grupul Mattel este dat in judecata

Producatorul de jucarii Mattel a fost dat in judecata de o familie americana in incercarea de a obtine despagubiri pentru copiii care testeaza jucariile companiei si care ar fi putut fi expusi la vopseaua cu plumb. Avocatul familiei din Los Angeles vrea ca Mattel sa determine numarul copiilor afectati si sa le asigure un tratament.

Nasdaq ii vrea pe investitorii OMX de partea sa

Operatorul bursier american Nasdaq se afla in discutii cu cei mai importanti investitori ai rivalului sau suedez, OMX, pentru a-i convinge sa accepte oferta in actiuni de 3,7 miliarde de dolari, inaintata pentru preluarea operatorului nordic. Asta pentru ca fondurile speculative care detin 25% din OMX si care sunt motivate in primul rand de bani ar prefera oferta cash de patru miliarde de dolari, inaintata de Bursa din Dubai.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.