Artist
Artistul Nicolae Voiculet a concertat ieri in capitala culturala europeana Sibiu la Biserica Evanghelica si pe scena Filarmonicii, la Sala Thalia. Concertul face parte din campania "Arta, o sansa pentru fiecare", dedicata integrarii copii
Artist
Artistul Nicolae Voiculet a concertat ieri in capitala culturala europeana Sibiu la Biserica Evanghelica si pe scena Filarmonicii, la Sala Thalia. Concertul face parte din campania "Arta, o sansa pentru fiecare", dedicata integrarii copiilor si tinerilor cu dizabilitati prin arta. Scopul spectacolului este de a valorifica si de a sustine dezvoltarea emotionala a tuturor copiilor si tinerilor. Nicolae Voiculet a fost acompaniat de pianistul Adrian Fundescu si de formatia instrumentala "Adagio". Aliat al ideii de frumos, Voiculet sprijina initiativa de a da o sansa tuturor copiilor si de a-i integra intr-un mediu favorabil lor, care sa le stimuleze creativitatea si implicarea activa in arta. Pentru participarea sa la acest eveniment caritabil, Jurnalul National il declara de Nicolae Voiculet "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.