Marian Vanghelie cere excluderea din partid a lui Vasile Dancu si a lui Victor Ponta, pe motiv ca cei doi au facut declaratii contrare politicii formatiunii din care fac parte. Dupa campania de referendum, cei doi au declarat ca presedintele Mircea G
Marian Vanghelie cere excluderea din partid a lui Vasile Dancu si a lui Victor Ponta, pe motiv ca cei doi au facut declaratii contrare politicii formatiunii din care fac parte. Dupa campania de referendum, cei doi au declarat ca presedintele Mircea Geoana trebuie sa-si asume raspunderea si sa-si dea demisia din functia de presedinte al PSD.
Purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti, Ana Birchall, a precizat ieri ca in Comitetul Executiv al filialei au existat "mai multe voci" care au propus sanctionarea celor doi. Si i-a nominalizat pe Madalin Voicu, Doru Giugula si Victor Stan. Iar Vanghelie a fost doar mandatat de colegi sa faca propunerea in cadrul Comitetului Executiv National.
In replica, vicepresedintele PSD, Vasile Dancu, a declarat ca propunerea de excludere a sa este nestatutara, intrucat un membru al partidului poate fi exclus numai de organizatia din care face parte, in cazul sau, PSD Cluj. "Este un moment vesel care ar trebui insa sa ne puna pe ganduri, deoarece avem o organizatie care actioneaza numai cand trebuie sa excluda pe cineva. Este contributia ideologica a lui Vanghelie", a sustinut Vasile Dancu, citat de Mediafax.
El precizeaza ca este destul de ciudat ca organizatia din Bucuresti nu reuseste sa se mobilizeze decat in acte de competitie interna, nu in exterior, pentru a face fata competitiei cu parteneri din afara.
"Eu voi continua sa ma bat cu PD si PNL. Astept si de la colegii de la PSD Bucuresti sa faca acelasi lucru. Ei doar se bat in interiorul partidului", a spus, la randul sau, Victor Ponta. El a adaugat ca nu este si nu va fi niciodata prieten cu Marian Vanghelie, deoarece are o mentalitate complet diferita de cea a liderului PSD Bucuresti. Urmatoarea sedinta a Comitetului Executiv National ar putea avea loc saptamana viitoare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.