OMFM, abia mutat in sediul nou alocat printr-o hotarare a Guvernului din 2004, a aflat dintr-un comunicat transmis presei de Ministerul Muncii ca sediul pe care il ocupa nu mai este al lor. Potrivit hotararii Guvenului din 6 iunie 2007, acest imobil
OMFM, abia mutat in sediul nou alocat printr-o hotarare a Guvernului din 2004, a aflat dintr-un comunicat transmis presei de Ministerul Muncii ca sediul pe care il ocupa nu mai este al lor. Potrivit hotararii Guvenului din 6 iunie 2007, acest imobil va trebui sa intre in posesia Institului in termen de 60 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial.
In opinia sefului OMFM, Aurel Teodorescu (PD), neintelegerile dintre el si premierul Calin Popescu Tariceanu si ministrul Muncii, Paul Pacuraru, sunt consecinta plangerilor penale pe care acesta le-a facut in instanta impotriva celor doi.
Ieri a sosit la sediul din Ghencea directorul Institulului de Cercetare, Mihai Costescu pentru a le arata celor de la OMFM decizia Guvernului. Insa, Aurel Teodorescu nu a vrut sa discute cu Costescu, solicitand paznicilor sa-l scoata afara din incinta noului sediu.
Teodorescu a precizat ca OMFM nu se mai poate intoarce in vechiul sediu deoarece contractul de inchiriere a fost reziliat. Aceeasi problema cu vechiul sediu o are si Institutul de Cercetare, care va trebui sa paraseasca pana la 30 iunie cladirea in care functioneaza in prezent. Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, ne-a declarat ca atribuirea sediului din Bulevardul Ghencea, Institutului National, a fost o masura urgenta si absolut necesara.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.