La inaltime! Ziaristii s-au vazut vrand-nevrand, in postura de vedete, joi dimineata. De la o terasa din Floreasca, presa a fost dusa cu Mercedesuri negre pana la Baneasa. Acolo, alta surpriza: covorul rosu la intrare! A urmat un zbor cu elicopt
La inaltime! Ziaristii s-au vazut vrand-nevrand, in postura de vedete, joi dimineata. De la o terasa din Floreasca, presa a fost dusa cu Mercedesuri negre pana la Baneasa. Acolo, alta surpriza: covorul rosu la intrare! A urmat un zbor cu elicopterul, pe deasupra Bucurestiului. Astfel, am putut admira Capitala de la inaltimea de 300 de metri.  Ce legatura are zborul cu "rasfatul" gazetarilor? P&G Beauty a tinut neaparat sa ne transforme in adevarate VIP-uri. Organizatorii lanseaza pe litoralul Marii Negre programul de vacanta "Fii vedeta in soare, esti la mare!" prin care ofera distractie, informatie, experiente noi, senzatii cool, totul pentru ca omul de rand sa se simta "vedeta vacantei sale si sa se bucure de ea din plin". O campanie care se va desfasura in lunile iulie si august, de joi pana duminica, pe plajele din Mamaia, Eforie Nord, Costinesti, Neptun, Jupiter si Venus.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.