Forbes - Cei mai bine platiti barbasi din showbiz Nu doar divele din showbiz fac bani. Dimpotriva! Domnii, chiar daca nu sunt la fel de fermecatori si stralucitori, au strans intr-un an mai mult decat dublul sumei reusite de doamne.Dupa ce a alc
Forbes - Cei mai bine platiti barbasi din showbiz Nu doar divele din showbiz fac bani. Dimpotriva! Domnii, chiar daca nu sunt la fel de fermecatori si stralucitori, au strans intr-un an mai mult decat dublul sumei reusite de doamne.Dupa ce a alcatuit topul celor mai bine platite femei din showbiz, redactorii revistei Forbes s-au incumetat sa cerceteze si veniturile barbatilor. Domnii din industria divertismentului au castigat mai mult decat divele. Primii 25 de barbati din entertainment au realizat intr-un singur an nu mai putin de 1,9 miliarde de dolari, fata de 671 de milioane cat au intrat in conturile doamnelor.  TOP 10. In clasament conduce detasat Steven Spielberg, cu un castig de 332 milioane de dolari. Principala tranzactie a fost vanzarea catre Paramount Pictures a companiei sale, Dream Works SKG, la care s-au adaugat 22 milioane pentru thrillerul Disturbia. Specialistii Forbes cred ca viitorul suna bine pentru fai-mosul regizor, mai ales dupa ce vor incepe filmarile pentru continuarile la Indiana Jones si Jurassic Park. In plus, Spielberg mai are in plan realizarea unui reality-show alaturi de Mark Burnett. George Lucas, un alt regizor renumit, desi nu a facut mare lucru anul trecut, a castigat 235 de milioane de dolari numai din drepturile de autor pentru francizele Star Wars si Indiana Jones. Ca si in cazul lui Spielberg, buzunarele lui Lucas se vor umple dupa lansarea celei de-a patra serii Indiana Jones. El se claseaza astfel pe locul trei al clasamentului, locul doi fiind ocupat de Howard Stern, cu 302 milioane de dolari. Jerry Seinfeld isi rotunjeste veniturile cu spectacole de stand-up comedy. Desi foarte controversat, filmul Codul lui Da Vinci a avut incasari de 800 de milioane de dolari la nivel mondial.  In urma acestei sume, Brown ocupa locul 5 in clasamentul alcatuit de revista Forbes. Piratii lui Caraibe i-au adus producatorului Jerry Bruckheimer venituri de 84 milioane de dolari, clasandul pe locul 6 al topului. Pozitia a saptea a clasamentului este ocupata de Dik Wolf, scenaristul serialului "Lege si ordine". Drepturile de autor ce-i revin pentru cele 17 sezoane i-au adus anul trecut 70 de milioane de dolari. Pe locul 8 se situeaza Tom Cruise cu 2006, 67 de milioane de dolari, iar penultima pozitie este ocupata de Sir Andrew Lloyd Webber - 56 de milioane. Ultimul in top 10 este Bruce Springsteen, care a castigat 55 de milioane de dolari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.