Diminutivul Ronaldinho s-a nascut pentru a evita confuzia cu deja consacratul Ronaldo. Masura gazonul cu pas scalimbaiat in spatele portii lui Emilian Dolha, din postura de rezerva a PSG la meciul de pomina din Cupa UEFA in care noctura Rapidului a c
Diminutivul Ronaldinho s-a nascut pentru a evita confuzia cu deja consacratul Ronaldo. Masura gazonul cu pas scalimbaiat in spatele portii lui Emilian Dolha, din postura de rezerva a PSG la meciul de pomina din Cupa UEFA in care noctura Rapidului a cedat de emotii. S-a facut mare abia la CM 2002, cind o lovitura libera executata perfect l-a lasat spectator pe David Seaman. A ajuns vedeta, dar numele i-a ramas tot Ronaldo cel mic. Pentru fiecare gol, ridica aratatoarele spre cer pentru a multumi Divinitatii. Dar la Ronaldinho nu este importanta doar finalizarea, cu el in teren show-ul este intodeauna asigurat.

Vezi un colaj cu Ronaldinho



Ronaldinho o mai da si-n bara: Trucaj sau geniu?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.