Sogecap, subsidiara de asigurari de viata a grupului financiar francez Societe Generale, va deschide sucursale in Bulgaria si in Grecia, care vor oferi produse de asigurari de viata si de economisire, a informat grupul francez, relateaza NewsIn. "Pri
Sogecap, subsidiara de asigurari de viata a grupului financiar francez Societe Generale, va deschide sucursale in Bulgaria si in Grecia, care vor oferi produse de asigurari de viata si de economisire, a informat grupul francez, relateaza NewsIn. "Prin aceasta actiune, grupul isi confirma ambitia de a dezvolta sinergii intre diferitele linii de business din strainatate", se mentioneaza in comunicat.
Prin deschiderea acestor doua noi sucursale, divizia de asigurari de viata a SocGen este prezenta pe 10 piete, in UE, in bazinul Mediteranei si in Asia. Sogecap a avut anul trecut o cifra de afaceri de 9,68 mld euro, cu 21% mai mare decat in 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.