Spectacolul "The Sunshine Play" de Peca Stefan, in regia Anei Margineanu, se va juca la Praga, la Festivalul International al Teatrelor Independente si de Amatori Apostrof. "The Sunshine Play" a avut premiera mondiala in 2005 la Dublin Fringe Festiva
Spectacolul "The Sunshine Play" de Peca Stefan, in regia Anei Margineanu, se va juca la Praga, la Festivalul International al Teatrelor Independente si de Amatori Apostrof. "The Sunshine Play" a avut premiera mondiala in 2005 la Dublin Fringe Festival, unde a obtinut premiul pentru cel mai bun spectacol - categoria "relationship drama" - , acordat de Fringe Report. In ultimii trei ani, piesele tanarului dramaturg au putut fi vazute in productii profesioniste la Teatrul Luni de la Green Hours, ArCuB si Teatrul de Comedie, in special in regia Anei Margineanu sau a lui Carmen Vidu. In aceasta primavara, Peca Stefan a primit premiul pentru inovatie la Festivalul Heidelberger Stückemarkt, cu piesa "Romania 21". Pentru ca este unul dintre cei mai jucati dramaturgi romani ai momentului, Jurnalul National il declara pe Peca Stefan "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.