Gruparea franceza RC Lens este interesata de capitanul echipei Steaua, Mirel Radoi si de fundasul lui Sahtior Donetk, Razvan Rat, a notat ieri site-ul lensois.com. "Lens ar fi interesata de Mirel Radoi, emblematic capitan si mijlocas defensiv al echi
Gruparea franceza RC Lens este interesata de capitanul echipei Steaua, Mirel Radoi si de fundasul lui Sahtior Donetk, Razvan Rat, a notat ieri site-ul lensois.com. "Lens ar fi interesata de Mirel Radoi, emblematic capitan si mijlocas defensiv al echipei Steaua. Insa internationalul roman nu ar fi o prioritate pentru oficialii de la RC Lens. Steaua solicita prea multi bani pentru mijlocasul defensiv, dorit si de Valencia si de mai multe cluburi engleze", scrie lensois.com. De asemenea, site-ul mentionat noteaza ca gruparea franceza cauta un fundas stanga, ultima pista in acest sens fiind Razvan Rat (26 de ani), de la Sahtior Donetk. "In ciuda unui contract pana in 2008, cu doi ani de optiune, internationalul roman si-ar dori sa plece. AS Roma, PSV Eindhoven si Olympiakos Pireu il mai urmaresc pe romanul pentru care oficialii ucraineni ar solicita circa trei milioane de euro", mai adauga site-ul francez.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.